L’equip

Qui som?

DDO neix d’una casualitat, quan la discoteca Pacha es va quedar sense fotògraf i van contactar amb la Gemma. Va reunir un grup d’estudiants i, a poc a poc, van anar creixent i treballant per més clients, però gratis. Amb ganes de fer del seu passatemps una professió, va decidir crear oficialment l’empresa que avui coneixem com a DDO, integrant-hi també serveis d’organització d’una àmplia varietat d’esdeveniments.

Treballem per donar-te el millor en el teu dia especial, per crear un esdeveniment que et representi i, el més important, t’encanti. I gràcies als nostres serveis de reportatge, ens assegurarem de que puguis recordar aquesta ocasió per sempre.

Des dels seus inicis, la passió per la seva feina ha acompanyat a la Gemma allà on ha anat. La seva alegria i bon rotllo es traslladen a la seva professió i als resultats que entrega als clients.

Sempre s’esforça a conèixer les persones amb qui treballarà, les seves necessitats i gustos per així poder plasmar el millor record del seu dia especial.

La nostra missió


Per les persones, busquem plasmar els moments inoblidables que sempre voldran recordar. Per les empreses, els donem les eines visuals per comunicar la seva identitat i valors.

Els nostres valors


El bon rotllo, la nostra bandera. I a més… Agilitat, energia, personalització, empatia, comunicació, proximitat, transparència.

La nostra passió


Ens apassiona la fotografia, el vídeo i les persones. I és per això que vam decidir ajuntar-ho tot en una mateixa professió. Gaudim de fer la nostra feina a cada ocasió en què ens necessiten, captant els moments més memorables. Per nosaltres, serà un plaer treballar al teu costat i crear aquests records per a tu.

Descobreix més sobre el que tenim per oferir-te!