Reportatges

A DDO no ens diem “Els de les fotos” perquè sí… Ens encanten les fotos! Transmetem aquesta passió a través de la càmera, captant els millors moments de les vostres celebracions, festes i reunions.

Els nostres reportatges ofereixen una solució LOWCOST als clients que volen gaudir d’un servei fotogràfic de qualitat però que no tenen un pressupost molt elevat. A DDO treballem dur per donar un resultat satisfactori a les famílies i empreses que ens contracten, i fem que el camí cap a aquest resultat sigui eficient, transparent, proper i amb molta alegria.

Com funciona?


Els nostres reportatges solen ser contractats per empreses o famílies que volen una opció ràpida i econòmica. Els fotogrames s’entreguen retocats, amb el logotip de l’empresa o nom de l’esdeveniment, i amb el logotip de DDO. En 48 hores estaran penjades a la nostra web i amb enllaços a les nostres xarxes socials (Facebook, Instagram, Pinterest i, en cas de vídeo, també YouTube).

Els assistents podràn accedir gràcies a una targeta (repartida durant l’esdeveniment) amb instruccions per baixar-se les fotografies gratuïtament.

Els nostres reportatges


Reportatge de foto

Reportatge de vídeo

A DDO també ens dediquem a l’organització d’esdeveniments. Així que, si necessiteu ajuda o assessorament per qualsevol aspecte del complicat procés que pot ser preparar una celebració (decoració, càtering, cartelleria, merchandising, etc.) no dubteu a consultar-ho amb nosaltres!

Mira què tenim per oferir-te!