Organització d’esdeveniments

A DDO.cat som especialistes en reportatges, però l’organització d’esdeveniments també ens encanta i des de fa anys sempre ens han demanat alguna mena d’ajuda a part dels reportatges de fotos i vides. És per això que organitzem i gestionem esdeveniments relacionats amb l’àmbit familiar, corporatiu, cultural, social i esportiu.

Ens encarreguem d’algun detall o de tot, des del disseny de la idea inicial, passant per la preparació i adquisició del material, el muntatge, transport, l’execució, el desmuntatge … fins a l’avaluació i el seguiment de resultats de les accions realitzades (fotografies, muntatges de vídeos, xarxes socials).

Et busquem el lloc més adequat perquè la teva celebració sigui perfecta, adaptant-se en tot moment a les necessitats i gustos del client. A més, també tenim experiència en muntatge d’estands, escenaris, carpes, mobiliari, música, shows, decoració, il·luminació i so…

Per què organitzar un esdeveniment amb DDO?


  • Sempre amb bon rotllo. Ser professionals no és sinònim de no poder-ho passar bé. Ens encarregarem de crear un esdeveniment ideal a través de l’alegria, l’empatia i la diversió, però també amb agilitat, transparència i comunicació continua.
  • Solucions per a tothom. Si una cosa ens defineix és la personalització. Ens ajustem a les vostres necessitats perquè pugueu tenir l’esdeveniment perfecte. Sigui quin sigui el nombre de convidats, el vostre pressupost o l’estil que li voleu donar, compteu amb nosaltres!
  • Un espai on tothom pugui gaudir. Comptem amb una gran varietat de jocs, animació, productes de pirotècnica… Trobarem allò que s’ajusti a tu i als teus convidats!

Els nostres esdeveniments


Oferim diversos tipus de serveis. Els pots consultar a continuació:

Esdeveniments d’empresa

Els esdeveniments poden ajudar a una empresa a assolir molts objectius de comunicació. És important que aquests transmetin la identitat de l’empresa i ofereixin una experiència inoblidable, i a DDO ho tenim clar.

Fires i festes

Una font tan gran de diversió per la gent no s’ha d’organitzar de qualsevol forma… A DDO estarem encantats de crear una celebració que deixi a la gent parlant durant molt de temps.

Baby Shower

L’arribada del teu nadó és una ocasió molt esperada. És per això que les baby showers són una gran forma de reunir-te amb els teus amics i familiars i celebrar-ho!

Aniversaris

Sigui d’un fill/a, de la nostra parella, d’un amic, d’un familiar o el teu propi… Tothom es mereix celebrar el seu aniversari d’una forma increïble! Nosaltres estarem encantats de fer-ho possible.

Comiats de solter/a

És hora de celebrar l’inici d’un nou capítol en la vida del solter o soltera! Oferim una gran diversitat d’activitats per satisfer tots els gustos i estils.