Festa 18 anys

Fas 18 anys o algun amic i/o familiar els fa? DDO.cat et pot ajudar des de lo primordial, un reportatge de la gran festa, fins a tots els detalls perquè la festa sigui totalment única i personalitzada. Si parlem d’un brenar-sopar DDO.cat et recomanem que la sopar sigui d’estil informal , ja que tots els convidats poden anar menjant i bevent alhora que xerren entre ells. 
L’ideal és que hi hagi una gran varietat de aperitius selectes finger food , combinats amb bufets self service. Això si, el pastís presidit amb un gran 18, espelmes, bengales, i confeti és un must que no pot faltar.

Una altra cosa primordial que no pot faltar, és un photocall personalitzat amb fotos de l’homenatjat/a juntament amb família i amics, acompanyat d’un gran 18 de fusta i bombetes o globus formant un 18, això ja va a gustos del protagonista. Una altra alternativa al photocall és un fotomaton que pot estar des de l’inici del sopar o bé, a la festa, acompanyat d’una gran varietat d’atrezzo per fer més divertides les fotos.

Perquè tothom sàpiga de l’existència d’aquesta festa, cal fer invitacions on indicar data, hora i lloc. Avui dia amb la tecnologia és molt fàcil fer arribar una invitació via WhatsApp i/o xarxes socials. Doncs bé, si vos que et preparem tot això i molt més per la gran festa dels 18 anys només tens que contactar amb DDO.cat!